POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG
10å

"Svennis tackar nej till Nordkorea"

Sven-Göran Eriksson tar inte över Nordkorea - trots allt.
Enligt uppgifter till brittiska the Times avböjer svensken erbjudandet att lotsa diktaturstaten genom nästa års VM-slutspel.

Svensken är sedan bara ett par månader sportchef i Notts County, och befinner sig för närvarande på resande fot i Asien. Tillsammans med assistenten Tord Grip och styrelseledamoten Peter Trembling ska Svennis åka till Taiwan och förbereda bygget av en ny ungdomsakademi.

Planerar akademi

Inför den utlandsvistelsen ska Nordkorea ha kommit med en propå till Eriksson. Representanter för landet vill övertyga honom om att acceptera ett låneavtal över sommaren 2010, skrev flera engelska medier på tisdagskvällen.
Men nu hävdar the Times att Svennis inte är intresserad.
- Han har inga planer på att flytta dit. Han fick frågan men sade nej. Jag tror att det rörde sig om ett jobb som teknisk rådgivare, säger en källa till tidningen.

The Times skriver dock att Eriksson kan ha funnits på plats för att se Nordkorea träningsspela mot den demokratiska republiken Kongo i Paris tidigare i veckan. Landslaget laddar som bäst upp inför VM – sin första internationella turnering sedan England 1996.

Publicerad 2009-10-14 kl 11:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå