Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Sverige kan slippa Harry Kane i U21-EM

Foto: Scanpix

I sommar väntar U21-EM i Tjeckien där Sverige och England är två av de kvalificerade lagen. Nu kan svenskarna slippa få möta den fruktade anfallaren Harry Kane.
– Jag vill inte att han spelar U21-EM, säger Tottenhams tränare Mauricio Pochettino.

Harry Kane har i år gjort succé i Premier League och har i år gjort 24 mål för sitt Tottenham. I sommar väntar U21-EM i Tjeckien där Sverige och England är två att de medverkande nationerna. Sverige kan däremot få slippa ställas mot den engelska stjärnan då hans tränare helst vill att han står över sommarens mästerskap.

– Jag skulle rekommendera att han istället tar en månads semester efter säsongen och vilar ut sig. Vi behöver göra en överenskommelse med spelaren och landslaget. Det är min åsikt, men jag förstår att vi behöver landslagets stöd för att ta det bästa beslutet för oss alla, säger Mauricio Pochettino till The Telegraph.

– Han är en väldigt viktig spelare för oss, men även en viktig spelare för U21-landslaget. Du hejar alltid på landslaget och vi är glada för att våra spelar får chansen att representera sina länder. Men när vi kommer fram till sommaren så måste vi analysera situationen och hans fysiska status.

Publicerad 2015-03-03 kl 23:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons