POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Sverige slipper inte Kane i sommar

Foto: Scanpix

Enligt förbundskaptenen Gareth Southgate kommer Harry Kane garanterat vara med när Sverige möter England den 21 juni i EM slutspelet i sommar.

Sverige ska spela U-21 EM i Tjeckien i sommar och möter bland annat England den 21 juni.

Det ser dock ut som om svenskarna kan få hårt motstånd när de ska ta sig an engelsmännen. För enligt The Mirror kommer nye anfallsstjärnan Harry Kane garanterat vara med i truppen.

Förbundskapten Gareth Southgate har bekräftat att Kane är en nyckelspelare i sitt lag oavsett hur många mål han gör i A-landslaget och i klubblaget.

Southgate säger att Tottenham-anfallaren kommer lära sig mer av att vara med i sommarens EM-slutspel än att vara med i A-landslagets matcher i slutet av säsongen och att han och Roy Hodgson är överens om saken.

-Roy tycker att erfarenheten av att vara med i EM-slutspelet kommer vara till mer nytta för Kane än de två landskamperna med A-laget som är kvar, säger Southgate enligt The Mirror.

Den engelska förbundskaptenen menar också att Spurs tränare, Mauricio Pocchetino kommer gladeligen släppa sin anfallare eftersom han vet hur viktigt det är för Kane att få erfarenhet av internationellt spel.

-Jag har en god relation med Mauricio. Han skulle aldrig hindra sina spelare att vara med i landslaget då han själv vet hur viktigt det är, säger Southgate.

Sverige ser alltså ut inte ut att slippa Harry Kane till sommaren.

Sveriges gruppspelsmatcher i EM-slutspelet i sommar:

Sverige-Italien 18/6 kl 18.00
Sverige-England 21/6 kl 18.00
Portugal-Sverige 24/6 kl 20.45.

TV4 och TV12 sänder EM-slutspelet i sommar och visar alla bland annat alla Sveriges matcher.

Publicerad 2015-03-30 kl 10:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå