POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG
11å

Sveriges träning minut-för minut

Landslaget tränade inför VM-kvalmatchen mot Albanien. Fotbollskanalen.se var på plats
Läs rapporten nedifrån och upp.

12.26 ”Det räcker där gubbar”, säger Lars Lagerbäck och spelarna samlas i mitten efter att ha gnuggat 3-5-2 större delen av passet. Ett bakslag att Anders Svensson ser ut att vara borta och att Christian Wilhelmsson lämnade träningen skadad. Han såg ut att vara borta från VM-kvalet också. En lårmuskelskada är inget man spelar på inom några dagar.

12.22 Skiften av västar och nu är det Mellberg, Majstorovic, von Schlebrügge bakom Linderoth, Andersson, Källstrom och med Nilsson till höger och Wendt till vänster. Ibrahimovic är ensam anfallare.

12.21 Drickapaus och Zlatan går till båset innan han återvänder och får instruktioner av Lagerbäck.

12.17 Fredrik Stoor är frustrerad efter ett dåligt inlägg kröner en bra löpning.

12.16 Al Hilal-spelaren lämnar Stadion med läkaren med sjukgymnasten och Lasse Richt och säkerhetschefen. Säkerligen en bil som väntar.

12.15 ”Chippen” kastar västen och nu linkar han av med låret lindat. Han haltar och skakar på huvudet. Wendt tar hans plats nu är spelet går vidare

12.14 Christian Wilhelmsson ligger kvar och behandlas av läkaren Anders Valentin, Johan Sandberg och Johan Allgulander. Han ligger kvar och verkar plågad.

12.13 Christian Wilhelmsson stupar och skriker av smärta. Det ser ut att vara höger lår.

12.10 Lagerbäck skiftar nu. Wilhelmsson tar plats till vänster, Nilsson till höger och Granqvist och von Schlebrügge byter av Hansson och Majstorovic. Innermittfältet är Linderoth kvar men Holmén och Larsson är inne. På topp är Rosenberg. Ibrahimovic är fortsatt alban.

12.07 Fortfarande inga skiften utan det är samma tio utespelare som agerar albaner mot ett 3-5-2-spelande Sverige.

12.04 Ny diskussion, denna gången mellan Linderoth och Lagerbäck.

12.02 Isaksson får ducka kvickt efter ett kanonskott från Ibrahimovic i en paus. Grymt klipp. Kanske är det skorna?? Ser nu på resume.se att skofabrikören brutit tystnaden och vill fortsätta samarbeta med Ibrahimovic. Alla hänvisar till fotbollskanalen.se som i fjol skrev om ”Ibras” kontrakt med skojätten värt 19 millar om året. Då var det en källa som berättade att det var viktigt för Inter-anfallaren att ha ett större kontrakt än Ljungberg. Nu är det väl någon annan...

11.59 Ny lång diskussion mellan Lagerbäck och backarna. Fredrik Stoor slår ut med händerna. Fortfarande är det samma startelva (?) som gnuggar. Rosenberg verkar inte jättetaggad på kanten.

11.48 B-laget eller albanerna är 4-5-1 med Nilsson, Granqvist, von Schlebrügge, Larsson - Rosenberg, Holmén, Berg, Elm, Wilhelmsson - Ibrahimovic.

11.47 Just nu håller Lagerbäck en lång diskussion med trebackslinjen. De verkade vilja ha klara instruktioner.

11.42 Värmningsdelen av träningen är över. Nu delas det ut västar och det ser ut att bli 3-5-2 med Mellberg, Majstorovic och Hansson som backar och Stoor och Wendt på kanterna. Innermittfältet är Andersson, Linderoth och Källström. Larsson är ensam anfallare.

11.37 Nykomlingen Viktor Elm som körde med benskydd och benskyddstejp på gårdagens pass, något han var ensam om. I dag har han kortstrumpor. Den enda som ser ut att ha benskydd är Daniel Andersson.

11.30 Regnet tilltar rejält. Det vräker ner när nu Svensson löper ytterligare.

11.29 Loggan syns på Zlatans skor i dag. Är det kanske tryck från skofabrikanten efter dagens artikel i Bladet om att han spelat med övermålade skor i de tre senaste matcherna och på gårdagens träning. Dessutom vågade ju skofabrikörens killar uttala sig. Kanske är den övermålad på en del av skon? Ja, ja, det lär vi inte få svar på i dag.

11.27 Ingen otippad skara som värmer i en grupp: Ibrahimovic, Chippen, kapten Larsson, Majstorovic och Källström. Trots det ruggiga vädret kör alla utom två spelare kortbyxor: Granqvist och Nilsson. Inte konstigt att de inte lyckades i Premier League...

11.26 Alla spelare förutom Anders Svensson är med och kör, och inget talar för att han kan vara med. Han står i löparskor och har redan avbrutit löpningen.

11.18 Anders Svensson löptränar lätt med sjukgymnasten Johan Sandberg. Sannolikt tar man ett beslut senast i morgon om Elfsborgs-spelaren kan vara med eller inte. Han ser långt ifrån obesvärad ut när han nu går av.

11.15 Regnet faller lätt över Stockholms Stadion och spelarnas lekfulla bollande. Intressant att se gårdagens radarpar: Kim Källström och Zlatan Ibrahimovic – bollar ensamma i ett hörn.

11.14 Målvakterna gnuggar lite i förväg med Lennart Ljung.

Publicerad 2008-09-03 kl 12:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå