POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Tobbe: "Jag hängde med bra"

Tobias Linderoth är redo för ett nytt mästerskap i den blågula dressen.
Ovissheten om skadans omfattning har oroat honom hela våren.

Hur känns det nu när Slovenienmatchen har sjunkit in? - Jag fick spela en halvlek och jag kände att det gick bra, att jag inte har tappat så jättemycket spelmässigt heller. Jag tycker att jag hängde med bra.
Lars Lagerbäck säger att du inte kan gå för fullt, men tar med dig ändå. Hur ser du på det? - I nuläget är det 60-70 procent, men jag har några veckor till att komma upp i mer. Men i matchen mot Slovenien tyckte jag att jag hängde med bra ändå.
Har du varit orolig? - Ja, naturligtvis. Jag har levt i ovisshet i fem månader.
När är du tillbaka i full form? - Omöjligt att säga. Jag hoppas att jag ska kunna träna på bra här och att det ska komma tillbaka ganska snart.
Ska du spela även om du inte är hundraprocentig? - Det är upp till förbundskaptenerna att plocka ut de spelare som är hundraprocentiga. De får kika på det.
Har du förlorat en given plats i landslaget på grund av skadan? - Om man tror att man är given i landslaget är man snett ute. Jag kommer till samlingen med samma förutsättningar som alla andra spelare. Det är det tankesättet jag har och det brukar vara det bästa sättet att komma till en samling.

Publicerad 2008-05-28 kl 18:37
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå