Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Tord Grip: Ett VM vore roligt

Sven-Göran Eriksson uppges förhandla med Elfenbenskusten om jobbet som förbundskapten, men hans vapendragare Tord Grip har inte hört något.
- Jag vet inte mer än vad som har skrivits, säger han till fotbollskanalen.se.

Enligt flera olika medier har Sven-Göran Erikssons representanter träffat Elfenbenskustens fotbollsförbund och pratat om jobbet som förbundskapten under VM i Sydafrika i sommar. Men hittills har Sven-Göran Eriksson inte pratat med sin samarbetspartner genom året, Tord Grip.
- Jag vet inte mer än vad som har skrivits. Jag har inte pratat med Svennis och vet inte var han är just nu. Om han är i Sverige eller utomlands.

Skulle du vara intresserad av att jobba med Elfenbenskustens landslag?
- Jag känner ingenting förrän jag blir tillfrågad om jag ska vara med eller inte. Först då tar jag ställning.

Men ett fotbolls-VM måste väl locka?
- Ja, absolut. Jag har ju varit med om några stycken och det är roligt.

Grip berättar att det i övrigt varit lugnt sedan svenskarna lämnade Notts County. Hittills har det inte kommit några jobberbjudanden.
- Nej, inte ett dugg. Det har inte varit någonting konkret.

Själv är han lugn när det gäller framtiden. Istället för att söka nytt jobb är han hemma i Sverige och åker skidor. Hur det blir framöver har han inte funderat så mycket på ännu.
- Jag är ju pensionerad så för mig så blir det som det blir. Men det är klart, får man ha det som jobb att åka och titta på fotboll så kan man ju inte ha det mycket bättre.

Elfenbenskusten sparkade sin förbundskapten efter de afrikanska mästerskapen och letar nu efter någon som kan leda dem under VM i sommar. I media har Guus Hiddink pekats ut som den hetaste kandidaten med Sven-Göran Eriksson som tvåa.

Publicerad 2010-03-07 kl 12:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons