Torres + Villa = mål

Landslag

Efter 20 minuter fångade Fernando Torres upp ett långt uppspel från spansk planhalva. I kamp med en rysk försvarare friställde han David Villa som säkert placerade in 1-0 bakom Igor Akinfejev.

Liverpoolanfallaren var för snabb för sin ryska bevakare och lyckades fånga upp den långa passningen som kom långt inifrån den egna planhalvan.

Precis som Miroslav Klose spelade fram Mario Gomez i matchen mot Polen, valde Torres att osjälviskt spela fram sin anfallskollega. Skillanden den här gången var att passningsmottagaren kapitaliserade på chansen. David Villa placerade uten tvekan in ledningsmålet i de ryska nätmaskorna.

Ett par minuter efter Spaniens ledningsmål är ryssarna nära att kvittera. Zyrjanov skjuter i stolpen efter ett anfall som dragits upp på högerkanten.

Publicerad 2008-06-10 kl 18:38