Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

LANDSLAG

Torres hyllar Anfield: Privilegium att få spela där

Fernando Torres förklarar i en intervju med TV4 att Anfield har den bästa stämningen han har upplevt.
- Jag har spelat på stora arenor som Camp Nou, Bernabeu och San Siro och stämningen på Anfield är mycket skönare än någon annanstans, säger han.

Fernando Torres berättar öppenhjärtigt i en intervju, som sänds i TV4 Sport ikväll 21.30, berättar han om livet som dyrkad hjälte i en av världens största kubbar.
- Den engelska ligan har alltid intresserat mig som åskådare och att få spela i den gör mig stolt, berättar han.

- Vi har ligan, cupen och Champions League mot Real Madrid. Det är viktiga matcher och vi vill ta oss till alla finaler vi kan. Men redan första dagen förstod jag från fansen och alla här att Premier League gick före allt.

Han förklarar också att han överraskats av sin egen framgång i det nya landet.
- Det är svårt att anpassa sig till spelet här, inte som i Spanien eller Italien. Jag trodde att det skulle vara svårare för mig, men det gick bra från början och jag har många människor att tacka för det.

Vissa av de människorna han har att tacka är de som fyller Anfield varje match och som, enligt Torres, skapar en unik stämning.
- Anfield skiljer sig från alla andra arenor jag spelat på. Det är ett privilegium att få spela där. Jag har spelat på stora arenor som Camp Nou, Bernabeu och San Siro och stämningen på Anfield är mycket skönare än någon annanstans.

Se hela intervjun i TV4 Sport klockan 21.30 ikväll.

Publicerad 2009-02-11 kl 12:15