Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Townsend : "Jag har velat tysta mina kritiker hela veckan"

Foto: Scanpix

Snacka om att ge svar på tal. Tidigare i veckan var Andros Townsend kritiserad för att inte vara tillräckligt bra för det engelska landslaget. I går kvitterade han efter ett briljant mål mot Italien. 

För några dagar sedan uttryckte den förre Arsenal-spelaren och numera experten för Sky Sport, Paul Merson, stor tveksamhet till att överhuvudtaget ta ut Andros Townsend till det engelska landslaget.

Merson hade tidigare sagt att "Om Townsend kan ta en plats i laget så öppnar det upp för vem som helst".

Igår mot Italien fick Townsend hoppa in med tjugo minuter kvar och kvitterade med ett härligt skott i det bortre hörnet. 

Tystade kritikerna
Den 23-åriga Spurs-mittfältaren var inte sen med att ge sina tvivlare en känga tillbaka och tweetade en hälsning till Paul Merson:

"Inte dåligt för en spelare som inte borde vara nära landslaget, löd hälsningen till Merson.

Townsend sa efter matchen att han velat tysta sina kritiker hela veckan.

-Visst har jag tänkt på det hela veckan. Jag varit desperat att få hoppa in och tysta en del kritiker. Så fort jag såg bollen gå in så tänkte jag på alla de som ifrågasatt mig och att jag inte borde vara med i landslaget, sa Townsend enligt The Telegraph.


Hodgson försvarar
Förbundskapten Roy Hodgson försvarade sitt val att ta med Tottenham-spelaren i den engelska truppen och menade att han är en spelare som kan förändra matchbilden.

-Townsend har stora kvalitéer. Han kan göra sin gubbe och utmana dem med fart och det är något som försvararna inte gillar. Vi har alltid uppskattat hans kvalitéer.I en trupp på tjugo spelare borde det alltid finnas plats för hans typ av spelare eftersom han kan förändra en match, sa Hodgson.

Med tanke på vad Townsend gjorde i går mot Italien kan man inte ge annat än Hodgson rätt.

Publicerad 2015-04-01 kl 10:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons