Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Tragedi i Uruguay - förbundskaptenens hustru attackerad med syra

Uruguays förbundskapten har drabbats av en tragedi i familjen. Hans hustru Silvia Martinez fördes till sjukhus med brännskador efter att någon hällt frätande syra över hennes ansikte.

Det var på lördagen som det obehagliga angreppet ägde rum, skriver spanska tidningen El Pais. Landslagstränaren Oscar Tabarez fru Silvia överfölls på väg ut från bostaden, av en ensam gärningsman som kastade ett frätande ämne över henne.

Martinez togs in för vård med 25-procentiga brännskador över ansikte, hals och nacke. Skadorna ska vara av första och andra graden, och enligt El Pais har polisen identifierat en huvudmisstänkt kvinna.

Kvinnan ska tidigare ha arbetat i Tabarez och Martinez hushåll, och har just avtjänat ett fängelsestraff för grovt rån. Genom sin advokat nekar hon till anklagelserna om syraattacken.

Oscar Tabarez har tränat Uruguays landslag i två etapper och sitter i dagsläget säkert på den posten. Han ledde ”La Celeste” till fjärdeplatsen i VM förra sommaren och till seger i årets upplaga av Copa America.

Publicerad 2011-11-28 kl 17:16
Annons
Annons
Annons