Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Trezeguet pensionerar sig från landslaget - igen

David Trezeguet skulle aldrig mer spela i landslaget - sedan var en comeback nära. Nu har han slutat. Igen. Konflikten med tränaren Domenech var för svår att överbrygga.
- Det här beslutet är klart och oåterkalleligt, säger Trezeguet, enligt AP.

David Trezeguet och Frankrikes landslagstränaren Raymond Domenech har aldrig dragit jämnt. Ända sedan VM 2006 har Juventus-anfallaren och fotbollsstrategen varit som katt och hund. Men för någon månad sedan verkade Trezeguet ha begravt stridsyxan för att få chansen att representera Franrike. Nu har han grävt upp den igen.
- Det är verkligen över med "Les Bleus". Det här beslutet är klart och oåterkalleligt, även om det är ledsamt att sluta på det här sättet, säger Trezeguet, enligt AP.

Första gången Trezeguet beslöt sig att avsluta sin landslagskarriär var när Domenech inte tog ut honom till EM 2008.
- Jag tog lite mer betänketid. Jag analyserade de fyra åren med Domenech, vad som hände före och efter EM. Raymon Domenech styr fortfarande och har inte förändrat sitt sätt att göra saker. Även om 60 miljoner fransmän vill att han ska gå så är han kvar.

Trezeguet avslöjar också att han är nära en comeback i Juventus efter skadan.
- Jag kan inte säga att jag är 100 procent än, men jag är sugen på att spela. Saker kommer att hända kontinuerligt, säger han.

Publicerad 2009-01-27 kl 14:24
Annons
Annons
Annons