Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Trots skadekris - Löw ratar målkungen i tyska truppen

Foto: AP

Joachim Löw ratar Stefan Kiessling, igen

Skytteligavinnare förra säsongen och fem mål på sju matcher hittills den här säsongen.

Inte nog för Joachim Löw som nobbar Stefan Kiessling.

Inte heller till Tysklands sista VM-kvalmatcher får skyttekungen i bundesliga, Stefan Kiessling, plats i landslagstruppen. Förbundskaptenen Joachim Löw tar bara med sig en anfallare, Max Kruse, till matcherna mot Irland och Sverige den 11 respektive 15 oktober. Kiessling har inte spelat i landslaget på mer än tre år.
-Vi hade en diskussion med Stefan och berättade för honom att jag litar på Mario Gomez och Miroslav Klose och att det är andra spelare som jag vill testa i år, säger Löw.

Både Gomez och Klose är skadade och kan inte spela de avslutande kvalmatcherna. Även Lukas Podolski, Ilkay Guendogan och Marcel Schmelzer är borta.
-Vi tror mycket på spelarna som vi tagit ut och vi vill så snabbt som möjligt kvalificera oss för VM. Målet är att säkra biljetten hemma mot Irland, säger Löw.

Kiessling har tidigare sagt att han ledsnat på att aldrig få chansen och att han antagligen inte kommer att spela i landslaget så länge Löw är förbundskapten - och det ser onekligen ut som att så kommer att bli fallet.

Publicerad 2013-10-04 kl 16:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons