TV: Batshuayi matchvinnare när Belgien vann mot Schweiz

Belgien vann mot Tjeckien, trots en tidig försvarsblunder.
Michy Batshuayi blev stor matchhjälte med sina två mål.
Slutresultatet skrevs till 2-1.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Under onsdagskvällen spelade Belgien träningsmatchh mot Schweiz. Det var som i många andra av träningsmatcherna ett väldigt B-betonat lag Belgien ställde upp med.

Och efter bara tolv minuter tog Schweiz ledningen. Admir Mehmedi fick ett gratisläge när mittbacken Sebastiaan Bornauw skulle rensa bollen med huvudet, men skarvade i stället fram bollen till Mehmedi som inte gjorde några misstag och la in 1-0 för Schweiz.

Det var en av få chanser i första halvlek, som slutade 1-0 till bortalaget Schweiz.

Direkt i den andra halvleken kvitterade Belgien. Michy Batshuayi fick en fin passning av Youri Tielemans, fintade bort sin försvarare och sköt in kvitteringen för Belgien.

Batshuayi skulle hålla sig framme igen när Belgien gjorde 2-1. Anfallaren fick ett inlägg från högerkanten, tog ned bollen och dunkade in sitt 21:a landslagsmål för Belgien.

Träningsmatchen slutade 2-1 till Belgien.

Belgien: Mignolet - Bornauw, Mechele, Vertonghen - Chadli, Praet, Dendoncker, T.Hazard - Vanaken, Basthuayi, Lukebakio

Schweiz: Mvogo - Cömert, Schär, Benito - Fernandes, Sow, Xhaika, Zuber - Mehmedi - Embolo, Gavranović