TV: Belgien krossade Skottland - Batshuayi tvåmålsskytt

Landslag

Belgien krossade Skottland i en träningsmatch under fredagskvällen.
Inhopparen Michy Batshuayi stod för två mål i 4-0-segern.

VM-bronsmedaljören Belgien mötte Skottland på Hamden Park i Glasgow under fredagskvällen. Hemmalaget hade inte mycket att sätta emot och fick se ett starkt belgiskt lag springa ifrån till en storseger.

Belgien inledde målskyttet efter en knapp halvtimme efter en bjudning från det skotska försvaret. Eden Hazard spelade fram Romelu Lukaku som gjorde ett av sina enklare mål.

Målet blev det enda i den första halvleken, men i den andra skulle det inte ens dröja en minut innan ledningen var utökad. Eden Hazard stegade i sidled och dundrade upp 2-0 i nättaket.

Michy Batshuayi, som löste av 1-0-skytten Lukaku i halvtid, skulle sedan fylla på ytterligare. 3-0 kom efter ett kallt avslut och 4-0 efter ett lurigt skott några meter utanför straffområdet.

Belgien vann matchen med 4-0 - ett fint genrep inför landets Nations League-premiär mot Island på tisdag.

Skottland ställs mot Albanien på måndag i sin premiärmatch i turneringen.

Publicerad 2018-09-07 kl 23:54