TV: Belgien vände tidigt underläge till viktig seger

EM-kval (herr)

Belgien hamnade i underläge tidigt hemma mot Bosnien. Men lagets stjärnor klev fram och vände till 3-1 och gav landet viktiga poäng i kampen om en EM-plats.

Det var Edin Dzeko som fick första ordet i mötet mellan Belgien och Bosnien. Gästernas lagkapten satte pannan till från avståndet och nicken letade sig in bakom Thiabut Courtois i belgarnas mål.

En annan nickspecialist skulle svara. Åtta minuter efter ledningsmålet kvitterade Marouane Fellaini med en stenhård nick på hörna.

I slutet på halvleken hade Belgien vänt. Kevin de Bruyne vände på en femöring och skickade iväg ett lågt och hårt skott fram till 2-1.

Tio minuter från slutet säkrade Eden Hazard vinsten med en tvärsäker straffspark.

Belgien är tvåa i grupp B, tre poäng bakom Wales och två poäng före Israel.

Publicerad 2015-09-03 kl 23:15