TV: Bosnien knep playoff-platsen efter vändning mot Cypern

EM-kval (herr)

Det var en dramatisk upplösning av EM-kvalets grupp B när en playoff-plats stod på spel.
Till slut kunde Bosnien knipa den efter en vändning mot Cypern.

Det blev en spännande avslutning på grupp B i EM-kvalet där Bosnien, Cypern och Israel hade chansen på playoff-platsen inför den sista omgången.

Bosnien gjorde kvällens första mål när Haris Medunjanin såg till att ge landet ledningen . Men Kostas Charalambidis tog Cypern tillbaka in i matchen i den 32:a minuten. Och knappt tio minuter senare gav Nestoras Mytides Cypern ledningen med sitt 2-1-mål - ett mål som tog cyprioterna upp på en playoff-plats.

Men kort därpå kom Bosnien tillbaka när Medunjanin gjorde sitt andra för kvällen och tog tillbaka playoff-platsen till bosnierna. Milan Djuric kunde i den 67:e minuten göra 3-2 till Bosnien och ta ytterligare grepp om tredjeplatsen.

Cypern lyckades inte hämta sig från det. Målet blev matchens sista och tog Bosnien till playoff.

Israel kunde inte hota Belgien på bortaplan och förlorade med 3-1. I gruppens tredje match vann Wales med 2-0 över Andorra efter mål av Aaron Ramsey och Gareth Bale.

Se höjdpunkter från Bosniens seger i Sporten i klippet ovan.