POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM-KVAL EUROPA

TV: Debutanten i engelska landslaget: "Väldigt stolt känsla"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Southamptons James Ward-Prowse är för första gången med i det engelska A-landslaget. Något som får 22-åringen att känna stor stolthet.
- Det är en livslång ambition, säger Ward-Prowse.

Han har representerat England på U17-, U19-, U20- och U21-nivå. Nu är James Ward-Prowse för första gången med i A-landslaget. Southampton-mittfältaren är en del av Gareth Southgates trupp till landskampen mot England och VM-kvalmötet med Litauen.

- Det är såklart en väldigt stolt känsla för mig. Det är alltid en livslång ambition och en karriärsambition att nå A-landslaget. Det är en ambition som jag har haft väldigt länge, jag har jobbat hårt för att nå detta och det är väldigt kul att få lite erkännande, säger 22-åringen.

- Jag tror att det är varje ung spelares ambition att spela för England och att ges möjligheten och chansen att representera ditt land och att göra alla stolta är en stor ära.

Ward-Prowse känner sig nu redo att landslagsdebutera på planen om chansen skulle komma.

- Personligen så vet jag inom mig själv att jag är redo. Och uppenbarligen tycker managern också det, annars hade han inte tagit med mig i truppen. Och jag tycker att det vore att bra tillfälle om jag skulle få göra det. Men jag ser bara fram emot att njuta av veckan och göra det mesta av min tid här och försöka att utvecklas som spelare, säger mittfältaren.

Se Ward-Prowse tala om landslagsuttagningen i spelaren ovan.

Publicerad 2017-03-21 kl 07:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå