TV: Efter chockstarten - Tyskland fick bara oavgjort mot Schweiz

UEFA Nations League

Tyskland hade det tufft mot Schweiz.
Hela 3-3 skrevs slutresultatet till, och Tyskland fortsätter att ha det tufft i Uefa Nations League.

Se höjdpunkterna i spelaren.

Tyskland tog emot Schweiz i tisdagens Uefa Nations League-möte, och det skulle inte bli någon lätt match för Tyskland - som startade med bästa möjliga lag.

Det skulle inte dröja många minuter innan Schweiz skulle ta ledningen. Efter bara fem minuter fick Schweiz en hörna, och efter att bollen gått ur straffområdet och nickats tillbaka kunde Mario Gavranovic sätta 1-0 med huvudet.

Toni Kroos spelade bort bollen på mitten och Schweiz kontrade snabbt. Manuel Neuer kom ut och försökte göra sig stor men mittfältaren Remo Freuler chipppade bollen väldigt kyligt över målvakten och in i mål. 2-0 efter 27 minuter.

Men bara minuter senare kom reduceringen från Tyskland. Kai Havertz spelade fram Timo Werner som gjorde resten själv och avslutade med vänstern, lågt till höger och Tyskland hade reducerat, 1-2. Just 1-2 stod sig även till paus.

I den 49:e minuten skulle Tyskland vara väldigt nära att kvittera. Kai Havertz gjorde det bra och tog sig loss, och avslossade ett skott som träffade den högra stolpen och ut.

Två minuter senare skulle Schweiz ta ledningen igen. Tyskland visade upp allt annat än bra försvarsspel och efter flera skott kunde Mario Gavranovic tillslut göra mål. 3-2 Schweiz.

Ytterligare tre minuter senare kunde Tyskland kvittera, genom Serge Gnabry. Havertz hittade fram till Werner på högerkanten, som i sin tur utmanade och hittade in med bollen i mitten - där fanns Gnabry och klackade in bollen till 3-3.

Och fler mål blev det inte i matchen, som slutade 3-3 och Tyskland fortsätter att ha det tufft i Uefa Nations League. Laget har nu en vinst och tre avgjorda på fyra matcher.

Tyskland: Neuer - Gosens, Rüdiger, Ginter, Klostermann - Kroos, Goretzka, Kimmich - Gnabry, Havertz, Werner

Schweiz: Sommer - Widmer, Elvedi, Schär, Rodriguez - Zuber, Xhaka, Freuler, Shaqiri - Seferovic, Gavranovic