TV: England körde över San Marino - Calvert-Lewin tvåmålsskytt

England tog emot San Marino i VM-kvalet - och det blev en enkel resa.
5-0 och kvalets första trepoängare hade bärgats.
- Jag är mållös, säger debutanten och målskytten Ollie Watkins.

England var stora favoriter i mötet med San Marino, trots att de fick klara sig utan Manchester Uniteds Marcus Rashford, Arsenals Bukayo Saka och Manchester Citys Kyle Walker som inte var tillgängliga.

Trots flera avbräck och stjärnor på bänken gjorde England jobbet. 1-0 kom efter att Chelseas Ben Chilwell kommit runt på vänsterkanten och hittat James Ward-Prowse i boxen som gjorde sitt första landslagsmål. 2-0 kom några minuter senare när Reece James slog in ett inlägg som Dominic Calvert-Lewin nickade in.

Efter en dryg halvtimme kom även 3-0 efter ett misstag av San Marinos mittback. Mason Mount bröt bollen och hittade vidare till Raheem Sterling som utmanade sin back och satt dit 3-0 efter en styrning. 3-0 slutade även den första halvleken.

I den andra halvleken utökade England till 4-0 genom Calvert-Lewin som gjorde sitt andra mål i matchen. I den 63:e minuten byttes Aston Villas Ollie Watkins in i matchen och gjorde debut, och i den 83:e minuten hade anfallaren gjort mål. 5-0 England.

- Det är otroligt. Det är vad jag drömt om om jag ska vara ärlig. Hela dagen på hotellet tänkte jag: "Jag hoppas bara jag får en chans, njuta och få den där chansen att kanske göra mål". Jag visste inte att det skulle hända. Jag är mållös, säger Ollie Watkins till ITV Sport efter matchen.

Segern betyder att England inledde VM-kvalet på bästa möjliga sätt.

Se alla mål nedan.

England: Pope - James, Coady, Stones, Chilwell - Philips, Ward-Prowse - Lingard, Mount, Sterling - Calvert-Lewin

San Marino: Benedettini - Battistini, Brolli, Rossi, Grandoni - Lunadel, Golinucci - Hirsch, Berardi, Palazzi - Nanni