TV: Haksabanovic slog till - gjorde första landslagsmålet för Montenegro

Sead Haksabanovic fick chansen från start mot Vitryssland.
Då gjorde IFK Norrköping-spelaren mål - hans första i landslaget.

Se Haksabanovics mål i spelaren.

Sead Haksabanovic har både montenegrinskt och svensk pass. På A-landslagsnivå har han valt att representera Montenegro och han gjorde sin första landskamp för nationen i juni år 2017. IFK Norrköping-spelaren lyckades till en början inte slå sig in elvan, men på senare tid har han fått allt större förtroende. Det första landslagsmålet har dock dröjt, men nu har han även nätat för första gången för Montenegro.

Under tisdagen ställdes Montenegro mot Vitryssland i en träningslandskamp och med Haksabanovic från start tog Montenegro ledningen redan efter nio minuter. Därefter utökade man fem minuter senare och det var svensk-montenegrinen som höll sig framme. Efter fint spel av Montenegro fick den offensive mittfältaren bollen nära målet. Haksabanovic slog till på ett tillslag och satte bollen i nät, vilket var hans första landslagsmål.

2-0 blev också matchens slutresultat. I och med fullträffen har Sead Haksabanovic nu gjort ett mål på sex landskamper för Montenegro.