Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

TV: Hamréns glädje: "Påverkar att Vucinic inte kan spela"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Erik Hamren

PODGORICA. Mirko Vucinic kan inte spela mot Sverige.
Erik Hamrén blev nöjd när han fick beskedet.
- Självklart påverkar det Montenegro, säger han.

Montenegros stjärna Mirko Vucinic är skadad och kan inte spela mot Sverige. När Erik Hamrén mötte media i Podgorica fick ha beskedet.
- Är det klart alltså? Det är självklart en duktig spelare så självklart påverkar det. Det är en riktigt duktig spelare, säger han.

Med Vucinic borta är det inget snack om att Stevan Jovetic är Montenegros största stjärna. Mikael Lustig är beredd på en tuff uppgift mot Manchester Citys anfallare.
- Han är väldigt bra. Han har gjort det bra den här säsongen och gjorde bland annat väldigt många mål på försäsongen, säger han.

Andreas Granqvist har spelat mot Jovetic flera gånger i Italien och håller med Lustig om att det blir en tuff uppgift att stoppa stjärnan.
- Han var riktigt bra när han spelade i Italien och han började den här säsongen riktigt bra efter att tidigare ha haft det lite tufft i Manchester City.

- Han är klurig. Ibland är han forward och ibland sjunker han. Han har bra teknik, är stor och stark och skjuter på allt. Vi måste ligga tajt på honom och inte ge honom utrymme.

Publicerad 2014-11-14 kl 13:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons