TV: Hamréns Island åkte på storförlust mot Danmark

UEFA Nations League

Det blev ingen rolig kväll för Erik Hamrén och Island.
Danmark körde över Island med 3-0 på bortaplan.

Island, med Erik Hamrén på tränarbänken tog emot Danmark.

Den första halvleken var jämn och såg länge ut att sluta 0-0, men i den 45:e minuten föll 1-0-målet - och det var till Danmarks fördel. Islands Rúnar Már Sigurjónsson stötte in bollen i eget mål och fick det sämsta tänkbara avslutning på halvleken.

Danmark hade 72% bollinnehav i den första halvleken, så det kanske inte var helt orättvist.

Och den andra halvleken skulle inte börja bättre. Efter en fast situation tog Island ett skott som rensades bort av Danmark, och där var Christian Eriksen - helt fri från halva plan. Stjärnan gjorde inga misstag och placerade in bollen säkert. 2-0 Danmark.

Trean skulle komma även den. I den 61:a minuten bröt sig Robert Skov förbi en back precis utanför straffområdet och avlossade skott. Skottet satt i det högra krysset och 3-0 var ett faktum.

3-0 slutade även matchen, och Danmark tog sin första seger i gruppen - som toppas av England på sju poäng tätt följt av Belgien på sex poäng. Danmark har fyra poäng, och Island noll.