Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

LANDSLAG

TV: Hart hyllar Southgate: "Han har spridit lugn"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Gareth Southgate kan vara inne på sin sista landslagssamling som engelsk förbundskapten. Men 46-åringen har behållit lugnet, det menar målvakten Joe Hart.
- Det har spridit sig till spelarna och vi känner oss bekväma, säger han.

Gareth Southgate tog över som Englands tillfällige förbundskapten efter Sam Allardyce-skandalen. Nu kan den tidigare U21-förbundskaptenen stå inför sin sista match på uppdraget. Det engelska förbundet, FA, ska ta ett beslut huruvida Southgate får fortsatt förtroende på en permanent basis, eller om en annan tränare får jobbet.

Ovissheten kring framtiden har Southgate dock inte låtit påverka honom, det menar målvakten Joe Hart som hyllar förbundskaptenens inflytande på spelarna under den pågående samlingen.

- Det har varit njutbart. Gareth har kommit in och såklart den senaste resan hade varit svår för vem som helst med den osäkerheten. Men Gareth har varit väldigt behärskad och lugn, som ni har sett. Det är inget spel. Det har spridit sig till spelarna och vi känner oss bekväma.

Southgate har två segrar och ett kryss, och 5-0 i målskillnad, i VM-kvalet som facit under sin tid som Englands förbundskapten.

Se Harts hyllning till Southgate i spelaren ovan.

Publicerad 2016-11-14 kl 23:25

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER