TV: Japan körde över Mexiko - efter flera drömmål

Landslag

Japan snurrade, passade och sköt bort Mexiko. Man vann med 4-0 och nu är klara för kvartsfinal.

Efter tolv minuter tog Japan ledningen. Målskytt: lagkaptenen Homare Sawa, som smög upp bakom sin back och nickade in en frispark bakom Santiago i det mexikanska målet.

Strax därefter satte Ohno 2-0 efter att läckert ha fintat bort två motspelare.I den 39:e minuten nickade Sawa in sitt andra mål på hörna - mexikanskorna såg uppgivna ut.

I andra halvlek kom 4-0, efter att Japan snurrat bort hela det mexikanska försvaret.

Japan: 21 Kaihori - 2 Kinga - 3 Iwashimizu - 4 Kumagai - 6 Sakaguchi - 7 Ando - 8 Miyama - 10 Sawa (k) - 11 Ohno - 15 Sameshima - 17 Nagasato.

Mexiko: 20 Santiago - 4 Garciamendez - 5 Vinti - 6 Garcia - 9 Dominguez (k) - 10 Garza - 11 Rangel - 15 Saucedo - 18 Perez - 19 Ocampo - 21 Mayor.

Publicerad 2011-07-01 kl 20:41