TV: Kane hattrickskytt när England städade av Bulgarien i EM-kvalet

Stjärnan svarade för ett hattrick och en målgivande passning i 4-0-segern.
- Det är ett bra resultat, säger hjälten till ITV enligt BBC.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

England hade inför EM-kvalmötet med Bulgarien tagit två raka segrar på lika många matcher. Inte heller Bulgarien kunde sätta stopp för engelsmännen och framför allt inte för Harry Kane.

Matchens första mål gjorde England drygt halvvägs in i första halvlek efter överilat spel från Bulgarien. Målvakten Plamen Illiev slog en bedrövlig passning i eget straffområde, vilket Raheem Sterling snappade upp. City-spelaren spelade sedan till Harry Kane och anfallaren kunde enkelt stöta in 1-0.

1-0 stod sig till halvtid. Men kort efter paus utökade England sin ledning både en och två gånger. Först satte Harry Kane dit 2-0 på straff och sedan stötte Raheem Sterling in 3-0 på en passning från Harry Kane.

Det räckte dock inte där. Med 20 minuter kvar av matchen fick hemmalaget på Wembley straff igen och Harry Kane var lika säker som vid sin första elvametersspark. Därmed fullbordade Tottenhamspelaren sitt hattrick och gjorde sitt totalt femte mål det här EM-kvalet. Dessuom blev Kanes 4-0-mål matchens sista och England är på god väg mot EM 2020.

- Det är ett bra resultat och det ta vi med oss till tisdag, säger Harry Kane till ITV enligt BBC.

Engelsmännen har spelat ihop nio poäng på tre matcher och leder grupp A i EM-kvalet, trots färre spelade matcher. Tvåa i gruppen är Kosovo, som tidigare under lördagen besegrade Tjeckien med 2-1. På tisdag ställs England mot Kosovo.

Se Kanes 4-0-mål i spelaren ovan.

England: Pickford - Trippier, Keane, Maguire, Rose - Rice, Henderson - Sterling, Barkley, Rashford - Kane

Bulgarien: Iliev - Popov, Bodurov, Bozhikov, Nedyalkov - Ivanov, Popov, Sarmov, Malinov, Wanderson - Marcelinho