TV: Kolla in finske stjärnans kanonfrispark i krysset

Landslag

Finland fick nöja sig med 3-3 mot Nordirland i Belfast. Men våra nordiska grannar bjöd i alla fall på matchens sevärdighet. Kolla bara in frisparken!

Nordirland fick en smakstart mot Finland hemma i Belfast. 2-0-ledning redan efter tjugo minuter innebar en tung uppförsbacke för bortalaget.

Men Finland började ändå klättra och i den 78:e minuten kom frisparken som vände matchen.

Vid ställningen 2-2 stegade Perparim Hetemaj upp. Sedan skickade Chievospelaren in en mäktig frispark som tog i kryssets både ribba och stolpe innan bollen gick över mållinjen till 3-2.

Det blev ändå ingen seger för Finland då Djurgårdsbacken Joona Toivio orsakade en straff i den 84:e minuten - som förvaltades till 3-3.