TV: Nederländerna krossade Karol Mets Estland

EM-kval (herr)

Nederländernas bortamatch mot Estland blev varken jämn eller spännande.
Veteranen Ryan Babel stod för två mål i 4-0-segern.
- Det var fantastiskt att göra de två första målen, säger Babel enligt Uefas hemsida.

Se höjdpunkterna mellan Estland och Nederländerna i spelaren ovan.

Nederländerna förlorade i mars mot Tyskland i EM-kvalet. Revanschen fick man i fredags genom en vinst med 4-2.

Mot Estland fortsatte man producera offensivt med fyra nya mål.
Den tidigare Liverpool-spelaren Ryan Babel, numera i Galatasaray spräckte nollan i den 17:e minuten, på passning från Daley Blind. 32-åringen tog en löpning mot första stolpen och skickade via målvakten Sergei Lepmets in ledningen.

Två minuter in i andra halvlek skulle Babel hålla sig framme igen, denna gång nickade han in bollen efter passning från Memphis Depay.

I 76:e minuten såg Depay själv till att stänga matchen. Efter en lång passning från Matthijs de Ligt tog Lyon-spelaren ner bollen, tittade upp och placerade bollen i vänstra hörnet.

I slutminuterna rev AIK:s Karol Mets ner Steven Berghuis och varnades för förseelsen. På efterföljande frispark nickade Georginio Wijnaldum in slutsiffran 4-0.

- Vi spelade bättre i andra halvlek, bytte kant ofta och skapade fler chanser. Då kommer också målen. Jag borde ha gjort ett nickmål i andra halvlek men lyckligtvis har vi andra spelare som kan näta, säger Virgil van Dijk enligt Uefas hemsida.

Samtidigt vann Tyskland borta mot Nordirland med 2-0 och toppar tabellen.

Publicerad 2019-09-09 kl 23:20