TV: Oavgjort i stormötet - van de Beek målskytt

Landslag

1-0 till Spanien i första.
1-0 till Nederländerna i andra.
Sergio Canales och Donny van de Beeks mål såg till att stornationerna spelade oavgjort.

Spanien gästade under onsdagen Nederländerna i en träningslandskamp – och det var spanjorerna som skulle ta ledningen i matchen. Álvaro Morata mötte ett uppspel, vände om och drev uppåt med bollen innan han serverade Sergio Canales till vänster om sig. Canales? Han avslutade med vänsterfoten, i utkanten av straffområdet, varpå avslutet hittade det bortre hörnet.

1-0 Spanien i paus.

Nedeländerna kvitterade ett par minuter in på den andra halvleken. Ett inlägg från vänsterkanten letade sig fram till Donny van de Beek som från nära håll i straffområdet kunde trycka in 1-1.

Fler mål blev det inte, utan mötet slutade 1-1.

Nederländerna: Bizot - Hateboer, Veltman, Aké, Wijndal - Wijndaldum, van de Beek, F. de Jong - Berghuis, L. de Jong, Depay

Spanien: Unai Simón - Bellerín, E. García, Iñigo Martínez, Gayà - Asensio, Rodri, Koke, Canales - Morata, Gerard Moreno