TV: Österrikes succékval - bara två tappade poäng

EM-kval (herr)

Österrike har dominerat i Sveriges EM-kvalgrupp G. Landet tog en ny seger mot Liechstenstein och tappade endast två poäng på hela kvalet.

Österrike har gått som tåget i EM-kvalets grupp G. På de tio matcherna blev det bara två tappade poäng. Poängtappet kom i den första omgången då Sverige fick med sig 1-1 från Ernst Happel-stadion i Wien.

I den avslutande kvalmatchen mot Liechstenstein öppnade Marko Arnautovic målskyttet för de EM-klara österrikarna i den 12:e minuten. Med tre minuters mellanrum i inledningen på den andra halvleken stod sedan Marc Janko för sitt sjätte och sjunde mål i kvalet. Matchen slutade 3-0 till Österrike.

Av alla länder i EM-kvalet är det bara England som kan få en bättre poängskörd än Österrike. Engelsmännen har nio raka vinster inför avslutningen mot Litauen på bortaplan under måndagskvällen.