TV: Rysare när Ryssland besegrade Ungern

UEFA Nations League

Ryssland såg ut att ta en enkel seger borta mot Ungern.
Då höll Ungern på att hämta igen ett 3-0-underläge och gjorde matchen till en rysare.
Slutresultatet blev 3-2 till Ryssland.

Se höjdpunkterna från Ungern-Ryssland i spelaren.

Ungern tog emot Ryssland hemma i Nations Leagues B-division.

Efter bara 15 minuter fick Ryssland en drömstart på matchen när Anton Miranchuk gjorde 1-0. Bara 20 minuter senare utökade Magomed Ozdoev den ryska ledningen till 2-0, och direkt efter halvtid satte Mario Fernandes trean.

Då såg Ryssland ut att ta en bekväm seger, men när Roland Sallai kvitterade för Ungern med timmen spelad tändes en gnista hos hemmalaget. Åtta minuter efter Sallais mål, gjorde Nemanja Nikolic även 2-3, och matchen gick från en bekväm Ryssland seger till en rysare.

Ungern jagade intensivt ett kvitteringsmål, men Ryssland lyckades hålla undan och vann till slut matchen med 3-2.

Segern innebär att Ryssland tar hem full pott från detta landslagsuppehåll, efter att även besegrat Serbien med 3-1 i torsdags. Nu toppar man grupp tre i Nations League med sex poäng. Ungern, å andra sidan, åker ifrån de första två Nations League-matcherna med en seger (1-0 mot Turkiet) och en förlust.