TV: Se när Hodgson sätter jublet i halsen - men räddad av Lampard

Landslag

Efter den sprakande VM-kvalinledningen mot Moldavien fick England bara oavgjort hemma mot Ukraina på tisdagen.

Bara 1-1 hemma mot Ukraina. Och England vara bara minuter från en svidande förlust. I den 87:e minuten fick England straff, som Frank Lampard gjorde 1-1 på. Minuten efter kvitteringen fick Englands lagkapten Steven Gerrard sitt andra gula kort och utvisades.

Ukraina tog ledningen genom Jevhen Konopljanka i 38:e minuten. Konoplyanka fick bollen av Tymosjtjuk och avancerade framåt och väl inne i straffområdet, till vänster, bröt han inåt och satt bra fart på skottet som Hart var chanslös på.

Efter tio minuter satte förövrigt Defoe bollen i mål för England. Men målet blir bortdömt på grund av en tveksam foul mot Jarmolenko.