TV: Se Sneijders drömmål i Hollands 3-1-vinst

Landslag

Holland vann mot Österrike med 3-1. 1-0-målet av Wesley Sneijder var läskigt snyggt.

Efter 28 minuter gav Wesley Sneijder Holland ledningen med 1-0 med ett fruktansvärt snyggt mål. Interstjärnan skottfintade, spelade vägg med en lagkamrat och dunkade in bollen på volley ribba in. Se målet nedan!

Målkungen Klaas-Jan Huntelaar ökade på ledningen till 2-0 efter 48 minuter.

I den 71:a minuten avgjorde Dirk Kuyt definitivt matchen då han satte 3-0 på straff. Österrike fick också en straff, den klämde Arnautovic in med sex minuter kvar.

Holland: Stekelenburg; Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Pieters; Van Bommel, Janssen; Kuijt, Sneijder, Afellay; Huntelaar.

Österrike: Macho; Klein, Prödl, Pogatetz, Fuchs; Schiemer, Arnautovic, Baumgartlinger, Alaba, Junuzovic; Maierhofer.

Publicerad 2011-02-10 kl 08:09