TV: Se Willians vackra fint, när Neymar blev tvåmålsskytt

Landslag

Brasiliens fotbollslandslag fortsätter sitt segertåg under nygamle förbundskaptenen Carlos Dunga.

I Istanbul besegrades Turkiet med 4—0 på onsdagen — och Neymar både inledde och avslutade målskyttet.

Med sitt 1—0-mål i 19:e minuten blev Barçastjärnan den förste brassen att göra fem landslagsmål i följd sedan Nilmar stod för samma bedrift 2009.

2—0 var ett självmål och 3—0 gjordes av Willian. Brasilien har fem raka segrar sedan Dunga tog över efter VM. På tisdag spelar laget sin sista match för året, mot Österrike i Wien.

I Oslo var 15-årige Martin Ødegaards pigga inhopp i andra halvlek ett av få glädjeämnen för den norska publiken. Estland under ledning av Magnus Pehrsson vann med 1—0.

- Det var kul att spela i dag och jag tycker att det gick bra för mig. Vi är aldrig nöjda med att förlora, men vi kunde ha fått oavgjort på slutet, sade underbarnet Ødegaard enligt nyhetsbyrån NTB.

Nederländerna har haft en tung start på EM-kvalet, och vänskapsmatchen hemma mot Mexiko innebar en ny smäll. Carlos Vela — tillbaka i Mexikos landslag för första gången på drygt tre år — gjorde två mål när gästerna vann med 3—2.

Argentina och Kroatien möttes på Upton Park i London, där Lionel Messi avgjorde med att göra 2—1 på straff. Lars Lagerbäcks Island åkte på en förlust, 1—3 borta mot Belgien.

Publicerad 2014-11-12 kl 23:51