TV: Semifinalklart i för-VM - reservbetonat Tyskland imponerade

Landslag

Tyskland roterade i startelvan i gruppavslutningen av Confederations Cup, då visade man upp ett fint spel och vann med 3-1 mot Kamerun. Nu väntar Mexiko i semifinal.

Under söndagen avslutade gruppspelet i Confederations Cup i Ryssland. Tyskland roterade i startelvan till mötet med Kamerun, men trots det tog man en 3-1-seger efter fint spel.

Efter en mållös första halvlek gav Kerem Demirbay, som gjorde sin första start i landslaget, Tyskland ledningen med sitt första landslagsmål. Efter ett läckert förarbete av Julian Draxler dundrade Demirbay in bollen i krysset.

Timo Werner fyllde på i den 66:e minuten med sitt första mål för "Die Mannschaft". Leipzigs succéanfallare fick sedan även göra sitt andra mål fram till 3-1 efter att Vincent Aboubakar reducerat.

I gruppens andra match kvitterade Chile Australiens ledning i den andra halvleken och fick 1-1. Tyskland och Chile avancerar därmed från gruppen.

Semifinalerna ser ut som följer:

Portugal-Chile
Tyskland-Mexiko

Se höjdpunkterna från söndagens matcher i Confederations Cup i sportsändningen i spelaren ovan.

Publicerad 2017-06-25 kl 19:02