Spanien fick sin revansch efter förlusten mot Sverige.
De körde över Georgien med 4-0 i VM-kvalet.

Höjdpunkter: Spanien vann enkelt hemma mot Georgien
Ferran Torres utökar Spaniens ledning till 3-0
0:19
Soler utökar Spaniens ledning
0:22
Gaya gör 1-0 för Spanien

Spanien föll med 2-1 borta mot Sverige i VM-kvalet i torsdags. Under söndagen var Luis Enriques mannar ute efter att studsa tillbaka i hemmamatchen mot Georgien.

Spanjorerna fick precis den start de önskade när vänsterbacken José Gaya sköt ett skott som styrdes in i mål av en georgisk försvarare efter knappa kvarten.

Och det skulle komma ytterligare två spanska mål innan paus. Först var det Carlos Soler som, precis som mot Sverige, hittade fram till målet. En stund senare var det Ferran Torres, som efter en VAR-granskning kunde betrakta sig själv som matchens tredje målskytt.

Efter pausen lugnade sig matchen något. Men Spanien skulle sätta spiken i kistan med ett 4-0-mål. Då var det Pablo Sarabia, framspelad av namnen Pablo Fornals, som låg bakom målet.

I slutsekvenserna av matchen hade Spanien ett femte mål i nät. Efter VAR-granskning bedömdes det vara icke godkänt och spanjorerna fick nöja sig med en fyramålsseger.

De återtar nu ledningen i gruppen, på tio poäng framför Sverige nio. Det är dock på något orättvisa premisser, när Spanien spelat fem matcher mot Sveriges tre.

Spanien: Unai Simon - Azpilicueta, Eric Garcia, Laporte, Gaya - Soler, Rodri, Marcos Llorente - Sarabia, Abel Ruiz, Ferran Torres.

Georgien: Loria - Chabradze, Kashia, Glorbelidze, Azarov - Aburjania, Kankava - Zaria, Lochoshvili, Mamuchashvili - Davitashvili.