TV: Tarik Elyounoussi glödhet - men Norge tappade poäng efter sent kvitteringsmål

UEFA Nations League

Tarik Elyounoussi fortsätter visa bra form.
Anfallaren nätade mot Rumänien och det såg som Norge skulle vinna.
Men då tappade laget sin ledning på övertid.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren.

Tarik Elyounoussi leder den allsvenska skytteligan och har varit tongivande i AIK under våren. Dessutom har han varit startman i det norska landslaget och under kvällen visade han sitt kunnande även på internationell nivå.

Norge var klart bättre än vad Rumänien var i den första halvleken. Däremot lyckades inte laget göra mål och vid flertalet gången stod Ciprian Tatarusanu i vägen.

I matchens andra akt spräcktes dock nollan och det var ingen mindre än Tarik Elyounoussi som hittade nätet. Efter att Martin Ödegaard testat avslut vid straffområdeskanten låg bollen lös i ”boxen”. AIK-spelaren var kvickt framme och satte dit 1-0.

En kvart senare ökade Norge på och det var åter efter en kontring. Martin Ödegaard blev mer eller mindre frispelad. Jättetalangen gjorde inget misstag och satte dit 2-0.

Norge släppte in ett mål bara några minuter senare på hörna, men Lagerbäcks mannar såg ändå ut att gå mot segern.

Då klev Claudiu Keșerü fram igen. En rumän sköt ett avslut utanför straffområdet och det tog på en norsk försvarare och hamnade på fötterna hos Keșerü. Han gjorde inget misstag, utan satte dit 2-2 och det blev slutresultat.

Norge: Grytebust - Elabdellaoui, Nordtveit, Ajer, Aleesami - Ödegaard, Selnæs, Berge, Henriksen - T. Elyounoussi, King.

Rumänien: Tatarusanu - Chipciu, Sapunaru, Grigore, Tosca - Anton, Stanciu - Deac, Keseru, Grozav - Puscas.