TV: Toivonens lagkamrat tvåmålsskytt - Holland mosade Ungern

Landslag

Holland tog en övertygande seger när de vann på bortaplan mot Ungern.

Lens blev tvåmålsskytt

Det tog bara tre minuter för Holland och PSV-spelaren Jeremain Lens att spräcka nollan i målprotokollet. Ungern kvitterade visserligen fyra minuter senare genom Dzsudzsak, men sett över 90 minuter var hemmalaget inte nära att störa Holland.

Att Holland nästan bytt ut hela sin startuppställning från EM i somras påverkade i alla fall inte negativt. Istället var det 'nya' spelare som tog för sig, bland annat Bruno Martins som gjorde 2-1 innan halvtidsvilan.

I den andra halvleken gjorde Lens sitt andra mål och inbytte Huntelaar utökade ledningen ytterligare till 4-1 med kvarten kvar, vilket också blev slutresultatet.

Publicerad 2012-09-11 kl 22:50