Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

LANDSLAG
48v

TV: Videogranskning i fokus när Chile slog Kamerun: "Man bara undrar vad som pågår"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

På nytt hamnade videogranskning i fokus under för-VM i Ryssland.
Eduardo Vargas bortdömda mål i första halvlek skapade förvirring.
- Du undrar bara vad som pågår, säger Arturo Vidal enligt ESPN.

Videodomare används under för-VM i Ryssland. Och det nya systemet har fått en hel del fokus under turneringens inledning. När Portugal och Mexiko spelade 2-2 fick EM-segrarna från i somras ett mål bortdömt efter videogranskning visat att det var offside.

Och när Chile och Kamerun möttes under söndagskvällen var det på nytt fokus på videodomarna. Eduardo Vargas skickade in 1-0 till sydamerikanerna i den första halvleken, men efter granskning dömdes målet bort. Framspelaren Arturo Vidal hamnade i upprörda diskussioner med domaren om målet som tog över en minut att få ett ändrat beslut.

- Det var vår första gång med videdomare. Och även fast de hade förklarat för oss hur det fungerar före matchen, faktum är att i stridens hetta är du så koncentrerad att du inte tänker på det. Du undrar bara vad som pågår, säger Vidal enligt ESPN.

Chile kunde till slut ändå vinna matchen. Arturo Vidal nickade in 1-0 i den 81:a minuten och i slutminuterna fick Eduardo Vargas göra mål igen. Även den här gången användes videogranskning för att kontrollera målet, men godkändes nu.

Se Vargas bortdömda mål i spelaren ovan.

Publicerad 2017-06-19 kl 07:55

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER