TV: Walters sköt Irland till EM i Frankrike

EM-kval (herr)

Irland är klart för EM i Frankrike. Detta efter att Jonathan Walters stått för två mål i returen och avgjort till det gröna lagets fördel.

Första målchansen i matchen kom när den irländska ytterbacken Robert Brady kom med fart längs vänsterkanten. 23-åringen kom ner hela vägen till kortlinjen och försökte hitta Walters inne i mitten - Begovic hann dock före med en benparad och styrde ut bollen till en resultatlös hörna.

Efter 25 minuters spel så tilldelades hemmalaget en tveksam straff efter en handssituation. Domaren pekade på straffpunkten och Jonathan Walters gick fram och sköt in 1-0 till Irland. Det blev enda målet i den första halvleken.

I den andra halvleken skulle de gröna fansen få jubla igen då Walters höll sig framme igen och gjorde 2-0. Det blev ingen riktigt bosnisk forcering i slutet utan irländarna kunde hålla ifrån och är därmed klart för EM.

Se höjdpunkter från sportsändningen i spelaren ovanför.