Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

TV4 sänder fotbolls-EM i Finland

TV4-Gruppen har säkrat rättigheterna till sensommarens fotbollsfest i Finland – EM för damer. Turneringen spelas 23 augusti – 10 september.
- Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda våra tittare ännu ett stort fotbollsmästerskap med ett av Sveriges populäraste landslag i mästerskapskanalen TV4, säger Hans Pekkari, sportchef på TV4-Gruppen.

TV4 sänder Sveriges samtliga gruppspelsmatcher, en kvartsfinal, en semifinal samt finalen, medan TV4 Sport sänder ytterligare ett stort antal matcher i turneringen. Förutom Sverige och värdlandet Finland deltar även bland annat Danmark, Norge, Island, Tyskland, England och Italien i turneringen. Städerna som står värd för mästerskapet är Helsingfors, Lahtis, Tammerfors, Vanda och Åbo.

Sverige inleder turneringen mot Ryssland den 25 augusti och möter därefter i gruppspelet Italien den 28 augusti och England den 31 augusti.
TV4 sände även EM 2005, då Tyskland vann turneringen precis som laget gjort de fyra senaste mästerskapen.
TV4-Gruppen fortsätter under 2009 och 2010 också den intensiva satsningen både på damallsvenskan och damlandslagets hemmalandskamper – närmast mot Brasilien lördag den 25 april. TV4 har dessutom de exklusiva rättigheterna till damernas VM i Tyskland 2011.

Fotbollskanalen.se

Publicerad 2009-03-31 kl 12:04
Annons
Annons
Annons