Tyskland höll undan för rysk storm

Landslag

Tyskland höll undan mot Ryssland och vann med 2-1.

Snacka om match med olika ansikten när Tyskland vann med 2-1 mot Ryssland.

Det tog bara tio minuter innan Lukas Podolski slet sig fri och placerade in 1-0 för Tyskland i kvällens hetaste VM-kvalmatch.

Det var en riktig upprullning av Ryssland som hemmalaget stod för och Klose bjöd på en fin framspelning.

Efter tjusigt förarbete av Schweinsteiger som chippade in ett inlägg sätter Michael Ballack 2-0 för tyskarna som ser starka ut.

Andrej Arsjavin reducerade efter 51 minuter och bara fem minuter senare så var det nära kvittering.

Målvakten Rene Adler var mycket bra i Tyskland och han tackar säkert sina stolpar som hindrade Ryssland från en kvittering i slutet.

Svenske domaren Peter Fröjdfeldt gjord en bra insats i en rätt så tuff match.

Publicerad 2008-10-11 kl 22:55