Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Tyskland tog tuben till träning

Foto: Scanpix.

Max Kruse och Marco Reus åkte tunnelbana till träningen.

Det tyska förbundet drar in på lyxen.

På måndagen åkte landslaget tunnelbana till träningen.

Redan VM-klara England och Tyskland möts ikväll i en vänskapsmatch på Wembley i London. Under måndagen skulle den tyska truppen genomföra ett pass på arenan – och valde ett något oväntat transportmedel.

Londonborna fick nämligen sitta och trängas med Per Mertesacker och André Schürrle – på tunnelbanan.

Det tyska landslaget valde alltså att åka kollektivt och på det tyska förbundets hemsida deklarerar man stolt att det är första gången på 150 år som A-laget åkt tunnelbana.

De är dock noga att poängtera att det hela inte rör sig om ett "PR-trick" – inte heller det faktum att FA firar 150 år. Nej anledningen till att man lät lagets buss stå kvar på parkeringen var helt enkelt för att slippa de "överbelastade" gatorna.

För att ta sig ut till Wembley inledde truppen först med att åka Bakerloo Line till shoppinggatan Baker Street, innan man där bytte till Metropolitan Line.

Per Mertesacker, till vardags i Arsenal fick agera reseledare, men frågan är hur det står till med lokalsinnet. I den brittiska tidningen Daily Mail har man publicerat en bild där Mertesacker håller en lapp där det står "Route to Wembley" (Vägen till Wembley).

Publicerad 2013-11-19 kl 07:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons