Uppgifter: Stjärnorna i bråk - Cavanis ilskna fråga till Messi: ”Vill du slåss?”

Argentina och Uruguay brakade samman i en träningsmatch under måndagen.
Det blev en stökig sådan där Lionel Messi och Edinson Cavani råkade i luven på varandra.
- Vill du slåss? ska Cavani har frågat enligt Mirror.
- När du vill, ska Messi ha svarat.

Matchen började med att nämnde Cavani gav Uruguay ledningen i 34:e minuten, därefter kvitterade Sergio Aguero en bit in i andra halvlek. Luis Suarez gav återigen bortanationen ledningen men på övertid kvitterade Messi från straffpunkten till 2-2.

Men det är inte målen som hamnat i fokus efter matchen, det är en situation mellan Cavani och Messi och enligt Mirror var det nära handgemäng mellan spelarna.

- Vill du slåss, ska Cavani ha frågat enligt den brittiska sajten.

Luis Suarez ska ha fått sära på stjärnorna när bråket fortsatte i spelartunneln och även Diego Godin försökte lugna ner spelarna.

Efter matchen tonade Cavani ner händelsen.

- Det är en del av fotbollen, dessa stora matcher är så här. Sanningen är den att det var så här i stunder av matchen. Det var satsningar och saker som är en del av fotbollen, speciellt i Sydamerika, sa PSG:s stjärna enligt Mirror.

Publicerad 2019-11-19 kl 20:48