Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Vid operation kan Zlatan bli borta i ett år

Det har pratats om att Zlatan Ibrahimovic kan behöva operera sitt skadade knä. Ett sådant ingrepp skulle innebära lång rehabiliteringsperiod.

Som fotbollskanalen.se tidigare avslöjat kan Zlatan Ibrahimovic tvingas till operation för att få bukt med sitt smärtande knä.
- Vi har inte diskuterat operation. Efter EM får vi prata om det. Hur ont det gjort och hur mycket det besvärat honom. Då får vi diskutera eventuella ytterligare behandlingsmetoder, säger knäspecialisten Håkan Alfredson har hjälpt Zlatan med rehabiliteringen, till Expressen.

- Om man opererar knäskålssenan, så är det en rehabilitering på nio till tolv månader och bara 65 procents chans att bli helt återställd. Den operationen är alltför riskabel och inget man kastar sig över. Den operationen gör vi ytterst sällan här uppe i Umeå, vi provar alla andra metoder innan, fortsätter han till tidningen.

Däremot ska inte Rysslands-matchen vara i fara.
- Vi tycker att det ser positivt ut, säger landslagets läkare Magnus Forssblad, som menar att Zlatan skulle kunna spela match redan idag.

Publicerad 2008-06-16 kl 12:02
Annons
Annons
Annons