Viktig seger för Portugal - Coentrao matchvinnare

Landslag

Portugal var snäppet vassare och vann kvällens hemmamöte med Serbien med 2-1. Portugal toppar nu grupp I.

Redan i den tionde minuten öppnade hemmalaget målskyttet när Ricardo Carvalho nickade in 1-0 på inlägg från Fabio Coentrao.

Serbien kvitterade efter en timmes spel - och det var läckert. Chelseamittfältaren Nemanja Matic sköt ssnyggt in kvitteringsmålet på volley. Men bara minuten senare slog Portugal tillbaka när Fabio Coentrao styrde in 2-1 efter ett riktigt snyggt anfall.

Portugal toppar gruppen på nio poäng efter fyra matcher, Danmark är delad tvåa med Albanien på sju poäng. För Serbiens del ser det väldigt dystert ut med en enda poäng så här långt.

Övriga resultat i de sena kvalmatcherna:

Irland-Polen 1-1

Slawomir Peszko öppnade målskyttet efter 26 minuter. Irländske anfallaren Shane Long kvitterade till 1-1 på stopptid.

Ungern-Grekland 0-0

Publicerad 2015-03-29 kl 23:02