Villa och Llorente sänkte England

Landslag

Spanien - England 2-0

En bit in på första halvleken tog Spanien ledningen. David Villa dribblade sig in i straffområdet och placerade bollen kyligt bakom James i Englands mål.

10 minuter från slutet utökade Spanien till 2-0. Llorente knoppade in bollen efter en fin frispark av Xavi.

Beckham släpptes in i paus och hann med en del tuffa närkamper och en drömpass. Men hans inhopp räckte inte för att lyfta England som förlorade mot ett piggt Spanien.

Här är startelvorna:

England: James, Johnson, A. Cole, Carrick, Jagielka, Terry, Wright-Phillips, Barry, Heskey, Downing, Agbonlahor

Spanien: Casillas, Ramos, Pique, Albiol, Capdevila, Alonso, Senna, Iniesta, Xavi, Torres, Villa

Publicerad 2009-02-11 kl 00:07