Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Widgren om norska landslaget: "Kanske ska slå Lasse en signal"

Allsvenskan

Norge tillåter numera dubbla medborgarskap.
Det öppnar för att Dennis Widgren ska kunna representera det norska landslaget.
- Jag kanske ska slå Lasse (Lagerbäck, förbundskapten) en signal, säger Widgren till Östersunds-Posten.

Foto: Bildbyrån

Dennis Widgren var under säsongen ordinarie i ett Hammarby som var med och slogs om SM-guldet ända in i slutomgången av allsvenskan. Vänsterbacken är svensk och har en norsk pappa, men tidigare har Norge förbjudit dubbla medborgarskap, vilket gjort att Widgren inte varit intresserad av spel för det norska landslaget, då det hade betytt att han tvingats ge upp sitt svenska medborgarskap.

Från 2020 kommer Norge dock att börja tillåta dubbla medborgarskap, vilket öppnar för att Widgren ska kunna bli norrman och kunna representera det norska landslaget.

- Jag har inte funderat på det än. Får väl se om det blir aktuellt, men det är ingen sak jag tänkt på överhuvudtaget, säger Widgren om situationen till Östersunds-Posten.

ANNONS

Norges assisterande tränare Per Joar Hansen har tidigare uttryckt ett intresse för Widgren från Norges sida, och Widgren betonar att det förmodligen har varit mer intresse från Norges sida än hans kring landslaget. Han avslutar dock:

- Jag kanske ska slå Lasse (Lagerbäck, förbundskapten Norge) en signal.

Publicerad 2019-12-29 kl 17:38

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto