Young segerskytt på Parken

Landslag

England vände och vann borta mot Danmark i Köpenhamn. Segermålet gjordes av Aston Villas Ashley Young.

Danske supertalangen Christian Eriksen serverade ett perfekt inlägg som Agger nickade in efter åtta minuter. Två minuter senare hade Theo Walcott show på högerkanten och tryckte sig förbi Simon Poulsen. Inspelet kom perfekt till en fristående Darren Bent. 1-1.

Christian Eriksen avlossade sedan kanonen i den 33:e minuten - klockrent i Harts vänstra stolpe. Nära 2-1 till Danmark.

I den 41:a minuten serverade Theo Walcott Frank Lampard som satte dit bollen bakom Sörensen. Dock blåste domaren av - helt korrekt - för offside.

I den 68:e minuten spelade sig England igenom det danska försvaret och pigge Ashley Young placerade behärskat in 2-1 lågt vid Sörensens vänstra stolpe. Ett mål som skulle visa sig bli avgörande. England vann med 2-1.

Danmark: Sörensen – Jacobsen, Jörgensen, Agger, Poulsen – Kvist, Poulsen – Rommedahl, EriksenKrohn-Deli – Bendtner

England: Hart – Johnson, Dawson, Terry, Cole – Walcott, Lampard, Wilshere, Milner – Bent, Rooney

Publicerad 2011-02-10 kl 00:44