Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Zidanes andra son uttagen i det franska U16-landslaget

Nyligen blev Zinedine Zidanes son Enzo Zidane uttagen i det franska U19-landslaget. Nu har även Enzos lillebror Luca blivit landslagsman.

Målvakten Luca Zidane tränade nyligen med Real Madrids A-lag, trots att han väntar på sin 16:e födelsedag, och nu kan han även kalla sig för en fransk ungdomslandslagsspelare. Luca Zidane är nämligen en av tre målvakter som är uttagen till en U16-landslagstrupp som ska träna tillsammans mellan den 24:e och 27:e mars, där Luca Zidane är den enda utlandsbaserade spelaren. 

Både Luca och Enzo Zidane kan dock fortfarande välja att spela för Spanien på landslagsnivå, och är inte uppbundna till att endast spela för Frankrike förrän de har spelat en A-landskamp på tävlingsnivå. 

Att det är bra fotbollsgener i Zidane-familjen är otvivelaktigt. Djamel Zidane, farbror till Zinedine, var landslagsman för Algeriet, men Zinedine Zidanes två andra söner får vänta några år innan de är aktuella för att spela ungdomslandslagsfotboll. Theo Zidane och Elyaz Zidane spelar också för Real Madrid, men är bara tolv respektive nio år gamla.

Publicerad 2014-03-18 kl 16:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons