Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Zlatans bok sågas - av danska stjärnor

På fredag möter Sverige Danmark.
Nu har psykningarna börjat - tack vare Zlatan Ibrahimovics självbiografi.
– Vad är det som säger att det Zlatan berättar inte är lögner? säger Dennis Rommedahl.

Ingen har väl undgått att Zlatan Ibrahimovic har släppt sin självbiografi "Jag är Zlatan". Det är inte bara i Sverige som boken har väckt stor uppmärksamhet. I Spanien skrivs det om attacken på Barcelona och i Holland om bråket i Ajax då Mido kastade en sax mot Zlatans huvud.

Och givetvis skriver även dansk media om Zlatan. Två dagar inför matchen på Parken går Morten Olsens spelare till attack mot Zlatan.

- Folk tror på det de läser, men sanningen känner man inte till. Det kan vara så att Guardiola och Ljungberg har en annan historia, säger Dennis Rommedahl till BT.

– Jag skulle inte låta hela världen få veta om jag har problem med en person, inte heller efter karriären. Varför ska jag hänga ut någon?.

Lars Jacobsen:

– Det är ett märkligt sätt att kritisera sina tränare och lagkamrater. Livet är för kort för att bära det inom sig, det är bättre att säga det öga mot öga. Jag skulle inte skriva en biografi på det sättet. Man kan undra om det är hela sanningen, säger han.

Martin Jörgensen är den ende i det danska landslaget som har skrivit en självbiografi.

– Jag hängde inte ut någon. Det var inte det som skulle sälja min bok. Det som sker på planen och i omklädningsrummet stannar där, säger han.

Publicerad 2011-11-09 kl 14:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons